Welkom op de website van Salland

“Tour de Sallandse Boer”

“Maak een smaakvolle TOUR, slingerend door Salland, naar jou favoriete BOER en geniet van de gastvrije horeca in Olst-Wijhe”
Rijdend, wandelend of zelfs steppend, al slingerend door een prachtig deel van ons Sallandse landschap, beleven de deelnemers aan deze activiteit een smaakvolle ervaring van “boer tot bord”.
Een leuk groepsuitje voor bijvoorbeeld een familiedag of personeelsuitje.

Programma
De horeca ondernemer ontvangt een groep met koffie en wat lekkers. Vervolgens vertrekt de groep naar een boer, voor een excursie van ca. 1,5 uur. Op de boerderij mag de groep naast een rondleiding, helpen met werkzaamheden op de boerderij, een quiz doen of leuke creatieve workshop. Daarna gaat de groep terug naar het horeca bedrijf voor een smakelijke lunch of diner. Op deze manier wordt de groep op een laagdrempelige manier meegenomen in de ‘boer tot bord’ gedachte. Qua restaurants en boerderijen is er genoeg keuze, de invulling kan dus verschillende kanten op.

Kosten

  • € 30,- per persoon voor activiteit + lunch ,
  • € 37,50 per persoon voor activiteit + diner
  • kinderen tot 12 jaar 50% van de prijs

Minimale groepsgrote is 10 personen. (Bij minder dan 10 personen gelden andere prijzen). Ook te boeken als teambuilding, bedrijfsuitje of familie-uitje.

Interesse?
Meld je aan bij een van de deelnemende horeca bedrijven of boeren!

Deelnemende horeca:

Deelnemende boeren:

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners