Welkom op de website van Salland

Meedoen

Meedoen als deelnemer

Ben je boer of tuinder in Salland en wil je ook meer in contact komen met je omgeving? Sluit je aan bij Salland Boert en Eet Bewust! De eerste stap is contact opnemen met ons streekteam via sbeeb7@gmail.com!

De belangrijkste voorwaarde voor boeren om mee te kunnen doen is interactie met de burgers in Salland. Je wilt graag het eerlijke verhaal van de sector uitdragen en je inzetten voor meer wederzijds begrip tussen boer en burger.

Meedoen als bedrijf

Salland Boert en Eet Bewust werkt samen met diverse partners uit de land- en tuinbouw, het bedrijfsleven en vanuit de overheid. Wilt u ook investeren in verbinding en betrokkenheid tussen boeren en consumenten? Wij komen graag in contact! Bekijk onze partnerpagina.

Meedoen als bijzonder partner? Al meerdere restaurants, landwinkels en recreatiebedrijven geven aan het Boert Bewust gedachtegoed volledig te steunen en sluiten graag bij ons aan. Daar zijn we heel blij mee! Wilt u ook samenwerken of wilt u een Boert Bewust bord om te laten zien dat u achter ons staat? Neem contact op!

Meedoen als burger

Een eenmalige bijdrage doen of donateur worden? Dat is een mooie manier om het werk van Salland Boert en Eet Bewust te steunen.

Je kunt elk gewenst bedrag doneren. Alle donaties worden met veel waardering ontvangen op: NL 84 RABO 0321254007, t.n.v. Stichting Salland Boert en Eet Bewust

Vanaf een donatie van €25 ontvangt u een leuk bedankje per post. Vermeld dan even uw adres gegevens in de omschrijving of stuur een mailtje met uw adres gegevens voor het ontvangen van het bedankje!

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners