Welkom op de website van Salland

Techniekdagen bij melkveebedrijf Langkamp

Techniek en technologie zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We gebruiken het voor alles. Wist je dat tegenwoordig op agrarische bedrijven ook heel veel technische snufjes aanwezig zijn? Zo vind je op veel melkveebedrijven robots die koeien kunnen melken, op bedrijven met legkippen vind je geavanceerde sorteersystemen voor de eieren en op varkens- en kalverenbedrijven een moderne installatie waarmee de dieren gevoerd kunnen worden.

Op 13 en 15 oktober opent het melkveebedrijf Langkamp van Erwin en Wendy uit Luttenberg, haar deuren voor de Sallandse jeugd van groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs en de eerste en tweede klas van het voortgezetonderwijs in het kader van Techniekdagen Salland. Deze Techniekdagen worden voor de 17e keer georganiseerd en hebben als doel om kinderen alvast een beetje ‘warm te laten draaien’ voor een baan in de techniek.

Kom je ook langs? Dan vertellen we je graag meer over de moderne melkveehouderij, en welke technische hoogstandjes je nog meer op het bedrijf kunt vinden!

Vrijdag 13 oktober: 18.00-21.00 uur
Zondag 13 oktober: 11.00-16.00 uur
Adres: Hellendoornseweg 88 Luttenberg.

Alvast wat meer informatie over het melkveebedrijf van familie Langkamp? Kijk dan op hun voorstel pagina!

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners