Welkom op de website van Salland

Maisdoolhof – gehele zomer

Ga jij op avontuur in het maisdoolhof van familie Kieftenbeld in Haarle? Zoek de uitgang en los de speurtocht op!

Dagelijks is het maisdoolhof gratis en zonder afspraak te bezoeken. Neem gelijk een kijkje in de uitgebreide boerderijwinkel met eierautomaat! Kinderen hebben alle ruimte om te spelen in het speeltuintje en er is een terras aanwezig. Meer over de boerderijwinkel:

“Naast onze ei- en vleesautomaat waar u 7 dagen per week terecht kunt is onze boerderijwinkel zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur geopend.
We verkopen een breed assortiment regionale producten tegen een eerlijke prijs. Denk hierbij aan ons eigen varkensvlees en eieren. Maar daarnaast verkopen we Kip van ‘t Voske, Rundvlees van Veldhoeve Luttenberg, aardappels en uien van de Jong-Leeuw en nog vele andere streekproducten.
Wij maken leuke originele cadeau pakketten en relatiegeschenken van fruitsappen, bakmixen, diverse soorten noten, chocolade, speciaal bieren, wijn, boerenadvocaat etc. Voor de barbecue verzorgen wij diverse soorten vlees.”

Op het erf is naast een uitgebreide boerderijwinkel ook een softijs machine aanwezig. Het ijs uit deze automaat is gemaakt van verse koeienmelk afkomstig van de koeien van de Veldhoeve uit Luttenberg.

Kortom; een ontzettend leuk uitje voor jong en oud! Wees welkom bij familie Kieftenbeld aan de Almeloseweg 17 in Haarle!

Dit item gaat over de volgende boer(en)

Pluimveehouders

Pluimveebedrijf Familie Kieftenbeld

Bekijk deelnemer
Pluimveehouders

Almeloseweg 17, 7448 RM Haarle

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners