Pluimveebedrijf Familie Kieftenbeld

Over Pluimveebedrijf Familie Kieftenbeld

Lid geworden in november 2018

Het pluimveebedrijf van de familie Kieftenbeld is een familiebedrijf met scharrel leghennen.

“We zijn gevestigd in het mooie Haarle. Elke dag worden de eitjes van onze kippen ingepakt. Een klein deel gaat naar de verkoop aan huis. Het grootste gedeelte wordt echter aan het pakstation geleverd. Hier worden de eieren gesorteerd en in doosjes van 10 verpakt, waarna ze vervolgens naar de supermarkt gaan. In 2014 zijn we begonnen met de verkoop van eieren aan huis”, daar is dit jaar de verkoop van vlees van onze eigen varkens, en de verkoop van rundvlees en zuivel van het melkveebedrijf van mijn man aan toegevoegd” aldus Jolanda. Topkwaliteit van het platteland!

Kent u de smaak van kakelverse eieren, zuivel en vlees rechtstreeks van de boer nog niet? Kom dan eens langs bij Oans Winkeltie aan de Almeloseweg 17 bij de familie Kieftenbeld. Elke dag worden de automaten gevuld. En elke zaterdag zijn we zelf aanwezig om u te helpen. Ook voor cadeaupakketten en cadeaubonnen kunt u bij ons terecht.

Jolanda: “Dierwelzijn en maatschappelijk verantwoord ondernemen vinden wij belangrijk. Vandaar ook onze deelname aan SBeEB.”

Bijzonderheden

Pluimveebedrijf Familie Kieftenbeld
Almeloseweg 17
7448 RM Haarle

Tel. 06-48934754
oanswinkeltie@gmail.com

Lees hieronder hoe dit bedrijf zich inzet op verschillende thema's

Milieu
Energie
Welzijn
Diergezondheid
Maatschappij
Mest
Beeldkwaliteit
Natuur