Welkom op de website van Salland

Boerderijdienst bij familie Bos

Op zondag 25 augustus organiseert de werkgroep Landbouw en Kerken een Boerderijdienst bij onze deelnemer familie Bos! De boerderijviering heeft als thema: “As ut neet geet zoas ut mut, mut ut mar zo asut geet”.

U bent te gast bij Jorik, Rinus en Gerdien Bos. Dit gezin runt samen een melkveebedrijf onder de rook van Deventer. Samen wordt er op 25 augustus gevierd, gezongen, gelezen en gebeden. Rode draad door de dienst is een wijsheid van boer Rinus: “As ut neet geet zoas ut mut, mut ut mar zo asut geet”.

Iedereen is welkom! Van jong tot oud, boeren, burgers en buitenlui. Kom zoveel mogelijk op de fiets. Omdat de werkgroep aandacht heeft voor de natuur en de toekomst van de aarde vragen zij u om uw eigen kopje, mok of beker mee te brengen voor de koffie en de thee na afloop van de dienst.

Na afloop is de mogelijk om het melkveebedrijf te bekijken. Familie Bos leidt u rond over hun melkveebedrijf en gaat graag het gesprek met u aan!

Waar? Melkveebedrijf Erve Het Kampink, Rodijksweg 13, Deventer.
Wanneer? 25 augustus om 10:00
Let op: vertrouw niet blindelings op de navigatie. U kunt het beste via de Spitdijk naar de boerderij van familie Bos rijden. Kom, wanneer mogelijk, op de fiets.
Kosten? Gratis. Neem uw eigen kopje mee voor koffie / thee na de viering.

Werkgroep Landbouw en Kerken en familie Bos ontvangt u graag op 25 augustus op de boerderij!

Dit item gaat over de volgende boer(en)

Melkveehouders

Melkveebedrijf Erve Het Kampink, familie Bos

Bekijk deelnemer
Melkveehouders

Rodijksweg 13, 7427 RD Deventer

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners