Welkom op de website van Salland

2 mei 2020

#watisjouwuitzicht

#watisjouwuitzicht

Wil jij aan de slag met een kleurplaat, een toffe knutselopdracht of geef je met een vlog een inkijkje in jouw leven op dit moment én wil ook nog kans maken op mooie prijzen?! Lees dan snel verder…

#watisjouwuitzicht
De boeren en tuinders vinden het heel jammer dat zij kinderen (en schoolklassen) niet kunnen uitnodigen om op de boerderij langs te komen om samen het boerenleven te beleven.

Maar… zij willen wel graag met jullie in contact blijven en zijn benieuwd naar jouw uitzicht!
Wat zie jij als jij uit het raam kijkt thuis of buiten bent? Deel jij jouw uitzicht, dan delen wij die van ons en wie weet win jij een mooie prijs! Win bijvoorbeeld een uitje met je hele klas naar een van onze boerderijen of kassen van Boert Bewust en Boerderijeducatie Nederland!

Wat moet je doen?
Kies hieronder de opdracht die jou het leukste lijkt en ga aan de slag!

  • We hebben twee mooie kleurplaten, eentje is van het boerenleven en mag je zelf inkleuren. De ander is een raam en verder nog helemaal leeg, daar kun je zelf jouw uitzicht tekenen. Teken jij wat je ziet uit jouw raam? Dan kunnen wij dat ook zien! Download hier de kleurplaat.

Heb je je kleurplaat af? Hang die dan voor het raam, maak een mooie foto van je kleurplaat en je uitzicht en stuur die naar ons. Daarna kun je ‘m natuurlijk ook naar je opa/ oma/ lievelingstante/ vriendje of vriendinnetje sturen!

  • Wil je graag aan de slag met een knutselopdracht en daarvoor alles gebruiken wat je binnen en buiten kunt vinden? Dan is de verrekijker iets voor jou. Kijk in de uitleg hoe je het kunt doen maar laat je creativiteit vooral lekker gaan, zijn wc-rollen te makkelijk voor jou? Wij zijn benieuwd wat voor leuke ideeën je nog meer hebt! Maak een foto van jezelf kijkend door jouw verrekijker naar je uitzicht!  Download het werkblad Verrekijker hier.
  • Neem ons mee in jouw leven en maak een leuke vlog van jouw uitzicht en je dagen op dit moment! Misschien kun je ons wel wat vertellen over wat jij leuk vindt om te doen, op de boerderij, over je lievelingsdier of trekker maar ook in het dorp of in de stad, waar speel jij het liefst en heb je leuke tips voor andere kinderen die thuis zitten? Kijk hier voor een voorbeeldvlog. 

Al jouw mooie creaties mag je t/m 10 delen met ons via jong@ltonoord.nl en laat ons weten welke prijs je graag wil winnen.

Tip èn Deel wat je hebt gemaakt ook met je klas en wijs je klasgenoten ook op deze LTO en Boert Bewust voor kids actie #watisjouwuitzicht

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners