Welkom op de website van Salland

30 september 2021

Wij doen mee met Rabo ClubSupport!

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! 

Salland Boert en Eet Bewust doet ook dit jaar weer mee met de Rabobank Clubsupport Actie. Vorig jaar hebben jullie stemmen ervoor gezorgd dat deze actie een mooi bedrag heeft opgeleverd. Onze dank is zeer groot!

Kunnen wij ook dit jaar op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport Je kunt je stem uitbrengen van 4 tot 25 oktober.

Bestedingsdoel
Het bedrag wordt besteed aan leuke lokale activiteiten bij of met de boer! In december gaan we voor de herkansing van de verlichte boerderijenroute door Salland. Door corona kon deze route vorig jaar helaas niet doorgaan. De autoroute gaat langs verlichte boerderijen en andere fraai uitgelichte objecten. Een lichtpunt in de donkere dagen voor kerst.

Wie zijn wij
Salland Boert en Eet Bewust werkt aan verbinding tussen boeren, tuinders en samenleving. We voeren graag een open en eerlijk gesprek over de land- en tuinbouw zodat u weet waar uw voedsel vandaan komt.
Van melkveehouder tot akkerbouwer en van varkensboer tot pluimveehouder, gangbaar en biologisch: alle deelnemers zijn te herkennen aan hun Salland Boert en Eet Bewust bedrijfsbord bij hun erf.

Kunnen wij op jouw stem rekenen?

#RaboClubSupport #decooperatieveRabobank

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners