Welkom op de website van Salland

Salland Boert en Eet Bewust Menukaart

[spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Instructies Salland Boert en Eet Bewust Menukaart

Middels dit formulier willen wij graag in beeld krijgen wat jij als deelnemer van Salland Boert en Eet Bewust wil doen om aan de minimaal 20 uur boer-burger verbinding per jaar te komen.

  • Geef hieronder aan, aan welke activiteit je wil deelnemen (minimaal 1)
  • Geef aan in welke werkgroep je wil meedoen om activiteiten voor te bereiden. Dit is niet verplicht maar zonder werkgroep, geen activiteit.
  • Naast de hieronder genoemde activiteiten, zullen ook ad hoc verzoeken binnen komen om ergens een bijdrage aan te leveren. Hiervoor kan de streekcoördinator rechtstreeks contact met je opnemen.
  • Wil je graag groepen ontvangen? SBeEB en Salland Marketing denken graag met je mee en brengen je in contact met de juiste personen/bedrijven.

[/spb_text_block] [/spb_row] [spb_row element_name=”Row” wrap_type=”content-width” parallax_image_height=”content-height” parallax_image_movement=”fixed” parallax_image_speed=”0.5″ bg_video_loop=”yes” parallax_video_height=”window-height” parallax_video_overlay=”none” row_overlay_opacity=”0″ row_col_pos=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”] [spb_column col_sm=”6″ padding_horizontal=”0″ width=”1/2″ el_position=”first”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

Activiteiten 2020

1. Boeren Pelgrimstocht Haarle – AFGELAST
Voor het derde jaar organiseert Ida Besten de Boeren Pelgrimstocht (zie www.boerenmens.nl). Wie kan helpen pannenkoeken bakken voor de deelnemers? Zaterdag 9 mei in Haarle op melkveebedrijf de Oarns Hoeve.
Inmiddels voldoende aanmeldingen.

2. Fietstocht Salland Boert en Eet Bewust & LTO Salland – AFGELAST
De jaarlijkse fietstocht langs agrarische bedrijven vindt dit jaar plaats op zondag 17 mei in Diepenveen. We kunnen hulp gebruiken op de bedrijven, bij het parkeren en in de catering.

3. Kloosterlunch/diner – AFGELAST
SBeEB, St. IJssellandschap en Klooster Nieuw Sion zijn voornemens gezamenlijk een lunch of diner te organiseren bij het klooster, met producten uit de streek op zaterdag 6 juni. Exacte invulling wordt nog aan gewerkt.

4. Campina Boerderijdag bij fam. Bos in Deventer – AFGELAST
De Campina Boerderijdag trekt jaarlijks ca. 2000 bezoekers per bedrijf. D.m.v. allerlei activiteiten kunnen bezoekers kennismaken met een modern melkveebedrijf. Fam. Bos is voor 1 juni op zoek naar hulp bij de uitvoering van de (kinder)activiteiten. Kennis van de melkveehouderij is niet noodzakelijk.

5. Boerenmarkt Oogstfeest Stöppelhaene Raalte – AFGELAST
Sinds enkele jaren neemt SBeEB, samen met LTO Salland en Wakkere Boerin, deel aan de boerenmarkt van de Stöppelhaene. Dit jaar op vrijdag 28 augustus. Een gemoedelijke sfeer brengt vaak veel mensen op de been. Een mooie gelegenheid om met ze in gesprek te gaan.

6. Techniekdagen Salland bij Legkippen- en melkveebedrijf Kievitsbosch in Raalte
Kinderen alvast warm laten draaien voor een baan in de techniek. Dat is het doel van de Techniekdagen Salland. Menigeen heeft geen idee wat er aan techniek op een agrarisch bedrijf te vinden is. Scholieren van groep 6, 7 en 8 van het basisonderwijs en scholieren uit het praktijkonderwijs bezoeken op vrijdag 30 oktober en zondag 1 november o.a. Leghennen- en melkveebedrijf Kievitsbosch.

7. NLdoet 2021
Handen uit de mouwen, ons (boeren)steentje bijdragen aan klussen in de samenleving. We zijn op zoek naar mensen die klussen willen selecteren, deelnemers willen werven en pers hierbij willen betrekken. Werken aan een positief imago!

8. Boert Bewust activiteit Zwolle 2021
Samen met de Boert Bewust regio’s IJsselvallei, IJsseldelta en Vechtdal willen we een grote activiteit doen in Zwolle. Het idee is om vertegenwoordigd te zijn op het smaakevent Lepeltje Lepeltje met Van Riek tot Vork.

9. Sociale media activiteiten
De agrarische sector actief promoten op sociale media van SBeEB met filmpjes, vlogs, foto’s en verhalen. Het gaat met name om bedrijven en manieren van werken zichtbaar te maken en het verhaal achter ons voedsel te vertellen.

10. Eigen activiteit
Organiseer je op eigen initiatief een activiteit op jouw bedrijf? Graag nemen wij deze op in de kalender op de website en schenken we er via social media aandacht aan. Laat ons via onderstaand formulier horen wat je gaat doen en of je hulp kunt gebruiken. Organiseer je meerdere activiteiten? Stuur ons dan een mail (sbeeb7@gmail.com)

[ninja_form id=4]

[/spb_text_block] [/spb_column] [spb_column col_animation=”none” col_animation_delay=”0″ col_bg_type=”cover” col_parallax_image_movement=”fixed” col_parallax_image_speed=”0.5″ col_padding=”0″ col_vertical_offset=”0″ col_horizontal_offset=”0″ col_custom_zindex=”0″ col_sm=”6″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”400″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_styling_global=”default” width=”1/2″ el_position=”last”] [spb_text_block animation=”none” animation_delay=”0″ simplified_controls=”yes” custom_css_percentage=”no” padding_vertical=”0″ padding_horizontal=”0″ margin_vertical=”0″ custom_css=”margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;” border_size=”0″ border_styling_global=”default” width=”1/1″ el_position=”first last”]

[ninja_form id=3]

[/spb_text_block] [/spb_column] [/spb_row]

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners