Welkom op de website van Salland

13 februari 2024

Kijkje in de bouwwereld

Vandaag gingen een deel van onze deelnemers de hort op! Bajo Bouw en Booijink Veevoeders trakteerden ons als ‘verbindende boeren’ op een perfect verzorgde dag uit. Een prachtig gebaar van onze twee partners, waarmee zij het belang van de verbinding tussen voedselproducent en -consument onderstrepen. šŸ¤

De club met Salland Boert en Eet Bewust boeren werd aangevuld met kennissen en klanten van Bajo en Booijink, en al vroeg vertrok een bus vol Sallandse boeren richting Ede.

Eerste stop: Falk Bouwsystemen. Na een korte presentatie hebben we een uitgebreide tour gekregen door de productieruimte. Falk is producent van sandwichpanelen, dak- en gevelplaten.
Na een heerlijke lunch stapten we de bus in richting Bisoton; een productiebedrijf in prefab betonelementen. Ook hier kregen we een indrukwekkende rondleiding over het bedrijfsterrein en door de fabriek.
Eenmaal terug in Mariƫnheem bij Bajo Bouw, stond een uitgebreid koud en warm buffet klaar. Met elkaar hebben we nagepraat over deze interessante dag, waarin we als boeren een uniek inkijkje hebben kregen in de bouwwereld!

Bajo Bouw en Booijink: hartelijk dank voor deze topdag!! šŸ‘

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners