Geslaagde zomer op het Sallandse boerenland!

Geslaagde zomer op het Sallandse boerenland!
Roxan

Het bruist van het leven op het boerenland! Dat was ook deze zomer weer het geval. Voor jong en oud was er van alles te doen, te zien en te beleven.

Kunst van de Boer ontving geregeld een groep kids die lekker creatief bezig zijn gegaan met allerlei workshops. Van tevoren was er de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de stal en bij de melkrobot. Op het eind werd afgesloten met een heerlijke, verse pannenkoek.

Bij Melktap Boerderij Erve ’t Overweg werd er geschilderd. Door de vele regen was het niet mogelijk om in de wei te zitten, maar daar heeft de creativiteit van de deelnemers zeker niet onder geleden. Na afloop was er een rondleiding over de boerderij en werden hierover veel leuke vragen gesteld!

Volle bak bij Piggy’s Palace! Vele mensen namen de moeite om een kijkje te nemen op het varkensbedrijf. Hierbij was volop de gelegenheid om bij de buitenvarkens in de wei te gaan, biggen te knuffelen en vragen te stellen.

Ook fietsers, wandelaars en toeristen genieten zichtbaar van het Sallandse boerenland. Zo is het jaarrond mogelijk om de ‘boerenkracht fietsroute’ te volgen en dat is deze zomer volop gedaan. Tijdens het fietsen kom je terecht bij bijzondere en verrassende agrobedrijven en raak je verslingerd aan het Sallandse landschap!

Houd de agenda in de gaten voor nieuwe activiteiten!

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*