Welkom op de website van Salland

9 februari 2024

Deelnemers en partners SBeEB laten zich inspireren

Donderdagavond 8 februari kwamen ruim 60 deelnemers en partners van Salland Boert en Eet Bewust bijeen voor de jaarlijkse deelnemers- en partners avond. Dit jaar waren we te gast bij onze partner Schrijver Stalinrichting in Raalte.

 

De avond werd afgetrapt door Wendy van Schooten; streekteamlid van Salland Boert en Eet Bewust. Na een kort woordje vanuit het streekteam, was het tijd voor het inspirerende verhaal van ex-topsporter Sanne van Paassen. Voormalig Nederlands wielrenster en veldrijdster, winnares van het wereldbekerklassement in 2010/2011, en bovenal: boerendochter!

Sanne nam ons mee in de wondere wereld van de topsport. Een wereld, die veel overeenkomsten heeft met ondernemen en het leven in zijn algemeen. Lessen die ze onze deelnemers en partners meegaf, waren onder andere; durf groots te dromen! Doe waar jíj energie van krijgt. En niet onbelangrijk; winnen doe je samen! Sanne combineerde haar verhaal met Martin Westerbeek, eigenaar van Schrijver Stalinrichting. Een ondernemer die zijn droom heeft verwezenlijkt, en hier nog elke dag aan bouwt met zijn team. 

Naast alleen luisteren, werden alle aanwezigen ook ‘in beweging’ gezet. Vertrouwen op elkaar, luisteren en leren van elkaar, nadenken over de toekomst van onze club Salland Boert en Eet Bewust… 

De avond werd afgesloten door het rad van fortuin! Schrijver Stalinrichting verlootte diverse prijzen onder de aanwezigen. Naderhand werd er gezellig bijgepraat onder het genot van een hapje en drankje.

Namens het streekteam van Salland Boert en Eet Bewust willen we het team van Schrijver Stalinrichting hartelijk bedanken voor het geheel verzorgen van deze inspirerende, maar bovenal gezellige deelnemers en partners bijeenkomst!

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners