Welkom op de website van Salland

2 juli 2021

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer in Overijssel

Boeren en tuinders pakken uit in de zomer in Overijssel
Kom langs bij boeren en tuinders en geniet van het platteland   

 

Na een succesvolle kersteditie van ‘Boeren en tuinders pakken uit’ organiseren boeren en tuinders in Overijssel diverse zomerse activiteiten. Denk aan een bootcamp op de boerderij, workshop ‘koe schilderen’ en wandel- en fietstochten. Kom langs en geniet van het platteland. ‘Boeren en tuinders pakken uit’ is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust, ZLTO en Team Agro NL.   

‘Wij nodigen je graag uit om deze zomer te genieten van het platteland. Dat kan in je eigen omgeving en ook tijdens vakantie in eigen land’, zegt LTO Noord-voorzitter Dirk Bruins. ‘Boeren en tuinders organiseren deze zomer op vele plekken in Nederland activiteiten voor iedereen, van jong tot oud.  Met deze activiteiten zoeken boeren en tuinders op een positieve manier de verbinding met de samenleving.’

Boeren en tuinders pakken uit, voor een mooie zomer, voor ons allemaal
Kom langs bij boeren en tuinders en geniet van leuke activiteiten op het platteland. Denk aan een fiets- of wandeltocht, boerenpicknick, een spannend maisdoolhof, een rondleiding door de stal of op het erf, speurtocht of workshop ‘koe schilderen’. Kijk voor alle activiteiten bij jou in de buurt op www.boerenentuinderspakkenuit.nl.

Over Boeren en tuinders pakken uit
Deze zomereditie is een initiatief van LTO Noord, Boert Bewust, ZLTO en Team Agro NL. Boeren en tuinders zorgen dagelijks voor ons eten en drinken en dat we kunnen genieten van bloemen en planten in en rondom het huis. Zij werken aan het landschap, een mooie groene leefomgeving, versterking van biodiversiteit en duurzame energie én bieden recreatiemogelijkheden aan voor plezier in eigen land en omgeving.

Activiteiten in Salland
Vanuit Salland Boert en Eet Bewust worden verschillende zomeractiviteiten georganiseerd die ook onderdeel vormen van Boeren en Tuinders Pakken uit. Klik hier om de activiteiten in Salland te vinden.

 

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners