Welkom op de website van Salland

Workshop (koe) schilderen o.l.v. kunstenares Bertina Tilma – Diepenveen

Een creatieve workshop koe schilderen (bij mooi weer in de wei) op canvas, formaat 30x40cm. Kies jij voor een realistische of hilarische schildering? Kunstenares Bertina Tilma begeleidt de workshop en helpt je waar nodig. Na afloop is er ruimte voor een rondleiding over het melkveebedrijf.

Wat is er nu mooier dan koeien schilderen, terwijl je er praktisch naast zit? De workshop vindt plaats op het melkveebedrijf van Wilco en Heleen van Beek. Bij goed weer, kiezen we een mooie plek in de wei met goed zicht op de koeien.

Datum: zaterdag 31 juli 2021
Tijdslot:
– 09.30-ca. 12.00/12.30 uur (VOL), OF:
– 13.30-ca. 16.00/16.30 uur

 

Locatie:
Boerderij Erve ’t Overweg, familie van Beek
Raalterweg 49
Diepenveen

Kosten:
€ 27,50 per persoon

Aanmelden:
Aanmelden graag uiterlijk 23 juli 2021, door een mail te sturen naar vanbeekmelkvee@hotmail.com of een berichtje naar 06-22401763. Na aanmelding ontvangt u een betaalverzoek. Na betaling is uw aanmelding definitief.

Bijzonderheden:
Incl. koffie/thee en een koek.
Voor deze activiteit is een minimum van 8 deelnemers vereist. Er kunnen max. 14 personen deelnemen. Mochten er te weinig aanmeldingen zijn, dan wordt de activiteit geannuleerd. Hierover wordt u telefonisch of per e-mail geïnformeerd. Uiteraard zult u uw ticket vergoed krijgen.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners