Welkom op de website van Salland

Verbindende culinaire fietstocht

Samen fietsen door en voor de natuur in Salland”

Op zondag 23 april organiseert de Rotary Club Deventer Noord in samenwerking met de Stichting Salland Boert en Eet Bewust een verbindende, culinaire fietstocht door Salland! Je kunt starten tussen 12:00 en 13:00 uur, de fietstocht eindigt rond 16:00 uur.

Samen rijdend op de fiets door het mooie Sallandse landschap wordt je je weer bewust dat de natuur altijd in de buurt is. Een mooie gelegenheid om de verbinding tussen stad en platteland te ervaren.

Tijdens deze tocht kom je langs drie boerenbedrijven in het buitengebied van Deventer. Op elke boerderij krijg je een rondleiding en ga je genieten van heerlijke lokale producten, samen goed voor een prachtige verzorgde lunch.
Met jouw fietstocht draag je ook nog eens bij aan de biodiversiteit. Van de opbrengst worden insectenhuisjes, nestkasten, vogelhuisjes of uilenkasten geplaatst, of bloemenzaad ingezaaid langs de akkers.

Maak kennis met uw voedselmakers, en geniet van een heerlijke lunch! Geef u snel op, want vol = vol. Aanmelden kan via https://bit.ly/rcdn.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners