Welkom op de website van Salland

Fietstocht langs boerenbedrijven, kastelen en landgoederen – GEANNULEERD

Ontdek de schoonheid van Diepenveen en omgeving per fiets. Onderweg bezoekt u agrarische bedrijven.

Op zondag 17 mei organiseren Salland Boert en Eet Bewust en LTO Salland gezamenlijk de jaarlijkse fietstocht langs boerenbedrijven. Dit maal in Diepenveen en omgeving. De ca. 20-25km lange route brengt u langs een aantal bedrijven die agrarisch actief zijn. Alle bedrijven zijn te bezichtigen. Op de route liggen ook een aantal prachtige kastelen en landgoederen. Fietst u mee?

Op zondag 17 mei organiseren Salland Boert en Eet Bewust en LTO Salland gezamenlijk de jaarlijkse fietstocht langs boerenbedrijven.

Tussen 10 en 12 uur kunt u starten bij Kasteel de Haere in Olst en bij Kasteel Nieuw Rande in Diepenveen. Hier is tevens parkeergelegenheid. De route brengt u langs een aantal bedrijven die agrarisch actief zijn, denk hierbij aan een melkveebedrijf, een natuurbeheerder en een bedrijf dat graszoden verkoopt. Alle bedrijven zijn te bezichtigen. U kunt deelnemen aan een korte excursie, vrij rondlopen op de bedrijven, proeven en in gesprek met de ondernemer.

De route is ca. 20km lang, maar voor de echte sportievelingen is er de mogelijkheid om op een aantal plekken de route te verlengen. De bedrijven zijn tot 16.00 uur geopend.

Deelname kost € 2,- p.p. en is op eigen risico.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners