Welkom op de website van Salland

! Uitverkocht ! Fiets de boer op – happen en trappen

*** De fietstocht ‘Fiets de boer op – happen en trappen’ is volledig uitverkocht! ****

Aanmelden is niet meer mogelijk, aangezien de tijdsblokken vol zitten en we producten moeten inkopen. Mocht u nou naast het net vissen? Niet getreurd! Op Hemelvaartsdag wordt er vanuit Bathmen ook een fietstocht georganiseerd door Stichting Bathmen Promotie/Infopunt Bathmen/Beleef Bathmen. Kijk voor meer informatie op hun Facebookpagina. Aanmelden voor deze fietstocht is niet nodig.


Fietst u ook mee de boer op?

Op donderdag 18 mei (Hemelvaartsdag) organiseren wij samen met LTO Salland en de Belevenisroute een fietstocht door ons mooie Salland! U krijgt een uniek inkijkje bij twee varkens- en melkveehouders, een loon- en mechanisatiebedrijf, geitenhouderij en akkerbouwer. Op ieder bedrijf is iets te happen; van een aspergesoepje tot een broodje beenham, en uiteraard zoveel mogelijk afkomstig van eigen boerderij.

De route is 30 km lang en is uitgezet in de omgeving van Okkenbroek. U kunt tussen 9:30 en 11:30 starten, vanaf twee verschillende startpunten. Volwassenen betalen € 15,- euro en kinderen kunnen meefietsten voor € 10,- euro. (Zie voor verdere details het aanmeldformulier onderaan de pagina.)

Let op: het is noodzakelijk om u vooraf aan te melden via onderstaand formulier. Zonder aanmelding (die pas succesvol is als u een bevestigingsmail hebt ontvangen) kunt u niet starten!

Honden zijn niet toegestaan bij deze fietstocht.

 

 


Veel gestelde vragen

Ik kan mijn bevestigingsmail niet vinden. 

Kijk eerst of de mail niet in uw ‘spam’ map of ‘ongewenst’ map is terecht gekomen. Ziet u hier ook geen bevestigingsmail staan? Mail uw naam en het aantal personen dat u heeft opgegeven naar sbeeb7@gmail.com. Als blijkt dat de betaling voldaan is, krijgt u uw bevestigingsmail handmatig toegestuurd vanaf dit mailadres.

Tot wanneer kan ik mij aanmelden?

Opgeven kan tot en met donderdag 11 mei. Dit in verband met de inkoop van de producten.

Waar is het startpunt van de fietstocht?

U kunt in het aanmeldformulier kiezen tussen 2 startpunten. Bent u vergeten welk startpunt u gekozen heeft? Dan kunt u dit terugvinden in de bevestigingsmail die u heeft gekregen.

Hoe laat moet ik starten?

U heeft een tijdsblok gekozen in het aanmeldformulier. Bent u dit vergeten? In de bevestigingsmail staat voor welk tijdsblok u gekozen heeft.

Hoelang is de fietstocht?

De fietstocht is ongeveer 30 km, maar u bent natuurlijk vrij om stops over te slaan / de route te verkorten.

Wat is de route?

Bij aankomst bij het startpunt, laat u uw bevestigingsmail zien. Dit mag zowel digitaal op uw mobiel, als uitgeprint. Daarna ontvangt u een routeboekje en kunt u starten aan de fietstocht.

Mag ik mijn hond meenemen?

Nee, honden zijn niet toegestaan. U komt over boeren erven, en honden kunnen ziektes met zich meedragen. We willen geen risico lopen op dit gebied, en vragen daarom of u uw hond niet mee wil nemen.

Kan ik de route ook met de auto rijden?

Nee, dit is niet mogelijk.

Voor alle overige vragen; mail gerust! -> sbeeb7@gmail.com 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners