Welkom op de website van Salland

Culinaire Tour – organisatie door BelevenisFietsroute

De organisatie van De Belevenis Fietsroute organiseert een Culinaire Tour. Tijdens een fietstocht van circa 40 kilometer door het Sallandse landschap kom je op vier unieke locaties. Onderweg word je getrakteerd op koffie met wat lekkers, een heerlijk voorgerecht, een voortreffelijk hoofdgerecht (live-cooking), en als afsluiter smakelijk ijs.

Deze culinaire tour wordt verzorgd in samenwerking met het restaurant Bras-Koer uit Lettele, wat een garantie is voor topkwaliteit. Daarnaast biedt elke stop de mogelijkheid om te zien hoe voedsel wordt geproduceerd.

Datum: zondag 14 juli 2024
Kosten: € 39,00 per persoon
Startpunt: Cellenweg 3, 8112 PC Nieuw Heeten

Inschrijven Culinaire Tour

Belangstellenden kunnen zich tot 1 juli 2024 inschrijven voor de Culinair Tour. Deelname is alleen mogelijk na voorafgaande aanmelding en betaling.

Aanmelden en betaling

Aanmelden voor de Culinaire Tour verloopt via het online inschrijfformulier hieronder. De betaling wordt afgehandeld via Mollie, een veilig en betrouwbaar betalingsplatform. Na het voltooien van de betaling ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving. Uw keuzes en betaling worden geregistreerd in ons systeem, zodat wij precies weten hoeveel plaatsen gereserveerd moeten worden.

Beperkt aantal plaatsen

Er kunnen maximaal 500 deelnemers meedoen aan deze smakelijke ontdekkingsreis. Wacht dus niet te lang met inschrijven om zeker te zijn van een plekje!

Belangrijke informatie

De voorinschrijving is definitief. Dit betekent dat het inschrijfgeld niet wordt terugbetaald, ook niet bij annulering door de deelnemer. Houd er rekening mee dat deelname aan de Culinaire Tour op eigen risico is.

Meld je vandaag nog aan en verzeker jezelf van een plaats bij deze unieke fietservaring!

 

Neem een kijkje op de website van Belevenis Fietsroute voor meer informatie.

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners