Welkom op de website van Salland

Campina Boerderijdag bij familie Bos in Deventer

 

Op maandag 10 juni (Tweede Pinksterdag, 10.00-16.00 uur) opent familie Bos in Deventer hun melkveebedrijf voor publiek! Er is van alles te zien en beleven voor jong en oud. Aan de hand van leuke spelactiviteiten leer je hoe melk van de grazende koeien in de wei terecht komt in het glas thuis op tafel. Een heerlijk dagje buiten!

De familie Bos zal dit jaar voor de eerste keer mee doen aan de Campina Open Boerderijdagen, hier hebben ze ontzettend veel zin in. Boer Rinus en zijn vrouw Gerdien hebben samen twee kinderen, dochter Jorine en zoon (opvolger) Jorik. De boerderij staat op een prachtig plekje aan de rand van Deventer richting Bathmen. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid tot een modern melkveebedrijf met 80 roodbonte melkkoeien en 30 stuks jongvee. ‘Werken met dieren en de natuur maakt elke dag anders en ontzettend leuk. Daarnaast vinden wij het fijn dat je door je werk als zelfstandig ondernemer op je eigen manier te werk kunt gaan’, aldus de familie.

Kom je ook? Toegang is gratis.

De familie zou het fijn vinden als bezoekers zo veel mogelijk op de fiets komen i.v.m. parkeren.

Voor de boeren is het handig om te weten hoeveel bezoekers ze ongeveer kunnen verwachten. Via www.campina.nl/boerderijdagen kun je laten weten welke boerderij je gaat bezoeken.

 

Landelijke partners

Onze streken worden ondersteunt door onze landelijke partners.

Streek partners