Aanmeldformulier Boerderijenwandeltocht Heino

BOERDERIJENWANDELTOCHT 4 OKTOBER AFGELAST
Helaas hebben we als organisatie moeten besluiten om de boerderijenwandeltocht niet door te laten gaan. Met de nieuwe afgekondigde COVID-19 maatregelen en het oog op de grote hoeveelheid aanmeldingen, kunnen wij de veiligheid van zowel de wandelaars als de vrijwilligers niet garanderen. Wij achten het niet verantwoord dat zo’n grote groep mensen bij elkaar komt. Graag uw begrip hiervoor. Wij willen u desondanks bedanken voor uw belangstelling voor deelname en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen tijdens een activiteit.

Wat leuk dat je wil deelnemen aan de Boerderijen Wandeltocht op zondag 4 oktober. Door deel te nemen aan de boerderijenwandeltocht halen we gezamenlijk geld op voor Alpe d’Huzes/KWF. Je kunt kiezen voor een korte (4 kilometer) of lange  (15 kilometer) wandelroute.
De 4 kilometer route heeft als start- en eindpunt het melkveebedrijf van familie Harink, Molenweg 6 in Heino. De 15 kilometer route heeft als start- en eindpunt restaurant De Veldhoek, 

Lemelerveldseweg 37 in Heino. De lange route zal zowel langs het biologische varkensbedrijf van Jeroen en Nieske Neimeijer gaan, als 

via het melkveebedrijf van Marcel en Tessa Harink. Ook is landgoed De Vlaminckhorst in de route opgenomen als rustpunt.

Deelnemers aan de korte route zijn uiteraard na afloop van de wandeltocht ook welkom om een kijkje te nemen op het biologische varkensbedrijf van de familie Neimeijer (Bosweg 4) en bij De Veldhoek voor een kom soep.

Let op, de routes zullen deels buiten de gebaande paden zijn. De routes zijn daardoor minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn en voor buggy’s/kinderwagens. Goed schoeisel is aan te raden.

Aanmelden voor de boerderijenwandeltocht is verplicht. Hierop kunnen wij gericht consumpties in kopen, maar voldoen wij ook aan de registratieplicht ten aanzien van de COVID-19 maatregelen. Wij willen je vragen om je per huishouden aan te melden.

Deelnametarief: € 6 p.p., 4 t/m 12 jaar € 3 p.p. (ter plaatse contant te betalen).

 

AANMELDEN IS HELAAS NIET MOGELIJK OMDAT HET EVENEMENT IS AFGELAST

Let op! Uiteraard houden we ons aan de corona maatregelen.
Houd 1,5 meter afstand. Ben je verkouden of heb je andere klachten? Dan kun je helaas niet deelnemen.

De gegevens die u voor aanmelding dient door te geven zullen niet worden opgeslagen en voor andere doeleinden gebruikt worden.