Vleesveehouderij familie Hietberg

Over Vleesveehouderij familie Hietberg

Limousin-Oost is een kleinschalige vleesveehouderij, waarop Todien en Kees Hietberg in kuddeverband Limousin dieren houden. Dat betekent dat zowel de stier (natuurlijke dekking) als de moederdieren met hun kalveren bij elkaar lopen, 24 uur per dag in de wei, zolang de draagkracht van de grond het toelaat. De melk van de moeders is voor de kalveren.

Kees: “Om smaak en kwaliteit te kunnen garanderen, slachten wij alleen onze eigen opgefokte dieren op volwassen leeftijd. Een gezond rund, vrij van alle voorkomende ziektes, op een natuurlijke wijze gehouden geeft een eindproduct van superieure kwaliteit. Een puur, gezond product, zonder toegevoegde E-middelen, kleur en/of smaakstoffen en absoluut antibiotica vrij.”

“Limousin-Oost steunt en onderschrijft het Sallandse streekproduct en het bewust consumeren van dat product, daarom hebben wij ons aangesloten als deelnemer bij Salland Boert en Eet Bewust”, aldus Todien.

Bijzonderheden

Todien en Kees Hietberg
Waterstraat 27
8131 TC Wijhe
06-12325391

www.Limousin-Oost.nl

Todien en Kees heten u van harte welkom op hun bedrijf/winkel voor een rondleiding en uitleg over hun prachtige dieren. Even een afspraak maken is wenselijk in verband met de werkzaamheden.

Milieu
Energie
Welzijn
Diergezondheid
Maatschappij
Mest
Beeldkwaliteit