Kleinlangevelsloo biologisch vlees- en melkveebedrijf, boerderijwinkel en kaasmakerij

Over Kleinlangevelsloo biologisch vlees- en melkveebedrijf, boerderijwinkel en kaasmakerij

Het bedrijf van familie Kleinlangevelsloo is een biologische boerderij met grasgevoerde koeien voor de melk en een kudde buffels die worden gehouden voor het vlees.

We zijn een biologische supermarkt in het bos en bieden alle producten die je nodig hebt om een volledige maaltijd mee te koken – plus alles voor ontbijt, lunch en tussendoor. We werken bij voorkeur met leveranciers uit de buurt voor biologische eieren, kruiden, brood en crackers, kaas, groente, vlees, tomaten en kefir, olijven en zelfs chocolade, zeep en crème. En uiteraard verkopen we in de winkel de rauwe melk van onze koeien. We zijn een webshop met bezorgservice die jouw biologische boodschappen bij je thuis bezorgt in heel Salland. Ook hebben we een eigen kaasmakerij waar we paneer maken, een Indiase verse kaas.

Wij doen mee aan SBeEB omdat we het belangrijk vinden om jou te laten zien hoe onze biologische boerderij opereert. We horen altijd graag van jou welke vragen je hebt en wat je ervan vindt. Graag tot ziens op ons erf of in onze winkel!

Bijzonderheden

Kleinlangevelsloo – Supermarkt in het Bos
Melkveehouderij en kaasmakerij
Japiksweg 1
8101 NL Raalte

Boer Rob voor de boerderij:
06-48658183
Henrieke voor de winkel:
06-23868526
Annemieke voor de winkel:
06-53751994

www.supermarktinhetbos.nl

Facebook Kleinlangevelsloo
Supermarkt in het Bos

Milieu
Energie
Welzijn
Diergezondheid
Maatschappij
Mest
Beeldkwaliteit