Piggy’s Palace: Knuffelen met de biggetjes of lekker vlees? – Bathmen

Piggy’s Palace: Knuffelen met de biggetjes of lekker vlees? – Bathmen

Bij Piggy’s Palace kun je heerlijk varkensvlees kopen, rechtstreeks bij de boer. Wij hebben een boerderijwinkel waar je heel veel producten van het varken kunt kopen. Ook is het mogelijk om een bestelling te plaatsen. Dus heb je een barbecue of wil je speciaal vlees bestellen en wil je er zeker van zijn dat het er is, dan kun je een app-bericht sturen naar tel.nr. 06-51371594.

Naast de boerderijwinkel is het ook mogelijk om bij ons met de kleine biggetjes te knuffelen. Dit kan op zaterdag en in de vakanties ook op woensdag. Een afspraak maken kan via whats-app, ook naar tel.nr. 06-51371594. Het betreft een privé-bezoek, je bent dus alleen met de mensen met wie je komt. We werken met tijdsloten van een uur, maar je kunt ook 2 uurtjes boeken.

Daarnaast organiseren we in de zomervakantie rondleidingen op woensdagavond om 19.00 uur en op zaterdagmiddag om 14.00 uur. Ook is het dan mogelijk om met de kleine biggetjes te knuffelen en met de varkens in de wei te spelen of mischien wel met een varken van de glijbaan te gaan. Hiervoor kun je je van tevoren aanmelden via whats-app naar tel.nr. 06-51371594.

En wij ontvangen ook schoolklassen voor boerderijeducatie. Een afspraak maken kan via tel.nr. 06-51371594.

 

Bedrijfsnaam Piggy's Palace
Adres Bettinkdijk 7
Postcode 7437 RA
Woonplaats Bathmen
Naar de website